Durablelodge

Reiner & Klara, Duitsland

“Het leven is hier super goedkoop, waardoor we hier bijna vaker zijn dan in Duitsland”

Een tijdje geleden begon onze zoektocht naar een woning in Cyprus. Dit prachtige eiland werd aangeraden door een vriend van ons, en Noord-Cyprus beviel ons een stuk beter dan het zuiden. In eerste instantie zochten we een appartement met 1 slaapkamer, maar hebben uiteindelijk een appartement met 2 slaapkamers gekocht omdat dit ons beter beviel.

Het contact met de vastgoedorganisatie en Jane als makelaar was erg goed. Wij omschrijven dit als; zeer vriendelijk en doelgericht, wat wij precies nodig hadden.

Nadat wij gevonden hadden wat we zochten, kwamen wij erachter dat het kopen van een huis hier erg makkelijk is en het proces snel verloopt, erg positief dus.
De reden dat wij voor Noord-Cyprus hebben gekozen heeft vooral te maken met het feit dat alles hier ontzettend goedkoop is. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig eiland en is er veel te beleven. De locals zijn erg vriendelijk en open en het is erg makkelijk om met hen te communiceren. 

We zijn erg blij met het appartement dat we hebben gekocht. Het wordt nu nog gebouwd, maar we weten zeker dat we hier een fijne tijd door gaan brengen.

Woning Rainer & Klara
en_USEnglish