Durablelodge

Nils & Irene, Noorwegen

“Een aantrekkelijk betalingsplan, waardoor er geen lening van een bank nodig was”

Een tijdje terug hebben wij een penthouse gekocht op Cyprus. Deze woning gaf ons de mogelijkheid om naar de zon te gaan op het paradijselijke Cyprus. We zochten naar een plek voor vakantie waar we onder andere konden golfen. Noord-Cyprus heeft een erg mooi golf resort waar wij van onze droom werkelijkheid konden maken. 

De reden voor het kopen van een woning op Noord-Cyprus heeft voornamelijk te maken met de lage prijzen. Het leven in Noord-Cyprus is daarnaast ook erg goedkoop waardoor je heerlijk kunt genieten zonden veel geld kwijt te zijn. Daarnaast heeft Noord-Cyprus prachtige stranden en bergen, vriendelijke locals en een ontzettend lage criminaliteit. 

De optie voor het betalen van de koopprijs van de woning bevat een erg fijn proces. Zo betaalden wij bij het tekenen van het contract 20% van de koopprijs, 50% bij de overdracht van de sleutels en konden wij de overige 30% afbetalen in 2 jaar tijd. Hierdoor hoefde we geen geld te lenen bij een bank.

Een collega vertelde ons over het mooie eiland Cyprus, waarna wij zelf zijn gaan kijken. Wij hadden geen bezichtigingsreis, maar wilden alles zelf ontdekken. Uiteindelijk besloten we om 1 dag met een makelaar op pad te gaan. Mijn collega had Jane aangeraden, waardoor we met haar contact hadden opgenomen. Zij heeft ons die dag meegenomen naar allerlei verschillende woningprojecten op verschillende plaatsen. De eerlijkheid en de overtuiging vanuit Jane heeft ons positief geraakt. In vergelijking tot andere makelaars is haar doel niet om zo veel mogelijk woningen te verkopen in een korte tijd, maar steekt ze veel tijd in het zoeken naar iets dat echt in het wensenlijstje past. Dit siert Jane, waar wij erg veel aan hebben gehad. Uiteindelijk wisten we zeker dat dit penthouse het ging worden en hebben we het gekocht. 

Wij zijn erg blij met de aankoop van deze prachtige woning in dit paradijselijke eiland. Ondertussen zijn wij hier al meerdere keren op vakantie geweest en durven wij te zeggen dat dit als ons tweede thuis voelt. 

Penthouse Nils en Irene
en_USEnglish