Durablelodge

Over ons

Logo stedeon
Funda L2
Logo SH
Vastgoedemco
LogoVastgoedvergunningen
LogoBouwmeesters
Samenwerken?
Onze geschiedenis
DurableLodgeLogo

Bij Durablelodge geloven wij dat eerlijkheid het langste duurt. Wij geven altijd een oprecht antwoord. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Wel zo fijn als je in het buitenland gaat investeren.  

Jane en Ezra ontmoette elkaar op een beurs. Aangezien beide globetrotters zijn, was er gelijk een klik. De gemene deler? Een interesse in het ontdekken van de schoonheid van de wereld, en het avontuur wat daarmee gepaard gaat. Het duurde dan ook niet lang voordat er een vruchtbare samenwerking ontstond. 

Het is voor Durablelodge elke dag weer een eer om anderen te mogen helpen in hun zoektocht naar schoonheid en diversiteit. 

Ons Nieuws
Onze Diensten
Contact Ons
Follow Us on:
Onze locaties
Diervriendelijk kantoor
Bij ons is iedereen welkom

Maak ook deel uit van een wereldgemeenschap. Geniet van ongerepte natuur, leuke stadjes en nieuwe vriendschappen. 

Bij ons kun je je zoveel terugtrekken als je wilt of juist de gezelligheid opzoeken. Of je nu alleen bent, samen of een huisdier hebt. Iedereen is welkom. Wij vinden graag een woningen die precies bij jouw past!

Samenwerken?
Uitgaan Zin in gezelligheid? Elk stadje is uniek en wij helpen je graag met het ontdekken van de leukste plekjes. Of het nu gaat om het bruisende nachtleven, een chique cocktail tent, of een cultureel cafe. En als je het leuk vind, gaan we gewoon met je mee.
Site seeing Van ouderwetse bootjes tot de mooiste stranden. En van ongerepte natuur tot prachtige architectuur. Ontdek het allemaal. Even rusten? Neem een leuk terrasje of geniet van een lokaal restaurantje. Alles kan, niets moet.
Huizenjacht Vergezel ons op huizenjacht. De bouwsteen van het geluk. Wij laten je graag al onze projecten zien en zijn er om je te helpen. Zit het een beetje mee, dan vinden wij niet alleen het leukste plekje maar is de investering ook nog eens goed voor je portemonnee.
Bezichtigen?

Wij betalen je verblijf 
en regelen verder alles.

en_USEnglish

Brochure aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan. Nog meer vragen? Laat het ons weten, wij helpen u graag!