Durablelodge

DISCLAIMER

Alle informatie getoond op durablelodge.com wordt met aandacht en zorg gepresenteerd alsmede actueel gehouden en waar nodig aangevuld. Echter, durablelodge.com verleent geen garantie dat de gepubliceerde informatie altijd compleet, volledig of juist is.

Durablelodge.com wijst daarom iedere aansprakelijkheid van de hand voor onjuistheden en of voor de gevolgen van het gebruik van gepubliceerde informatie op durablelodge.com. Durablelodge.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke soort dan ook, welke voortkomt of is ontstaan dan wel verband houdt met het gebruik van durablelodge.com en of het bereik van durablelodge.com of haar medewerkers.

Wanneer zich in het Duits, Engels, of Noors onduidelijkheden bevinden met betrekking tot de vertaling, dan prevaleert de Nederlandse taal welke als uitgangspunt genomen dient te worden.

De informatie gepubliceerd op durablelodge.com mag niet worden gebruikt door derden noch openbaar gemaakt of verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Durablelodge.com. Het is dan ook verboden om materiaal te gebruiken van durablelodge.com

en_USEnglish