Durablelodge

Aankoopbegeleiding

Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. Wij geloven dat eerlijkheid en transparantie de enige weg is naar een mooie & vruchtbare toekomst voor ons allemaal. –Team Durablelode

Een woning kopen in het buitenland? Waar moet je beginnen en wat komt er allemaal bij kijken? Voor sommige is het een routine klus, voor andere een compleet nieuw avontuur. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Of je nu voor het eerst een woning in het buitenland gaat kopen of dit al vaker hebt gedaan. Wij zijn er voor iedereen.  

Door onze jarenlange ervaring met buitenlandse cliënten begrijpen wij heel goed wat je doormaakt. Je zult vooral veel vragen hebben. Vragen zoals: waar moet ik allemaal rekening mee houden? En hoe zit dat met eigendomsrecht? Of met bouwconstructies, belastingrecht, klimaat of cultuur? Om maar eens wat te noemen.

Eigenlijk vinden wij het niet meer dan normaal dat je al deze vragen hebt, en daarom helpen we je dan ook graag met het beantwoorden hiervan. Hieronder hebben wij alvast een korte samenvatting geschreven van het koopproces. Zo heb je in ieder geval een idee van wat er allemaal op je afkomt. 

Het proces in stappen

Doorgaans bestaat onze aankoopbegeleiding uit de volgende stappen:

  • (Geheel vrijblijvend) inventariseren van je wensen en het beantwoorden van al je vragen.
  • (Geheel vrijblijvend) bezichtigen op locatie. 
  • Bij interesse,  het bespreken van de voorwaarden en het koopproces.  
  • Juridisch en fiscaal advies.
  • Het doornemen van de koopakte. 
  • Het vergezellen bij de oplevering of overdracht.
  • Nazorg en het bewaken van de administratieve processen.
  • (Eventueel) beheer en verhuur.  

Natuurlijk staat het aantal stappen en de hierboven genoemde volgorde niet vast. Ben je toevallig op Cyprus en wil je liever eerst wat bezichtigen? Of wil je liever gelijk weten wat de voorwaarden zijn? Uiteraard is alles mogelijk. Wij doen gewoon wat jij het prettigst vind. 

Onze klanten komen van over de hele wereld
Bezichtigen?

Wij betalen je verblijf 
en regelen verder alles.

en_USEnglish

Brochure aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan. Nog meer vragen? Laat het ons weten, wij helpen u graag!